Noile programe de certificare pe care Deloitte Academy le adaugă în portofoliul de training lărgesc cunoștințele experților în IT și securitate și le validează competențele cu ajutorul unui plan de studiu recunoscut la nivel global și în urma unor examene dificile.
Programul de cursuri ale Deloitte Academy va include și traininguri de răspuns la incidente și de scriere de cod în mod securizat în urma acestui parteneriat.
„Un raport recent Gartner estimează că, până în 2020, vor exista 5,8 miliarde de echipamente IoT la nivel mondial, iar IDC a previzionat că bugetele investite în IoT la nivel global vor ajunge la 745 de miliarde de dolari americani în cursul acestui an. Inteligența artificială este, de asemenea, un domeniu în creștere, într-un ritm tot mai accelerat. Ambele domenii oferă noi oportunități, însă ridică și riscuri de securitate, de aceea organizațiile au nevoie de profesioniști foarte bine pregătiți pentru a reuși în acest mediu”, a spus Andrei Ionescu, Partener Consultanță în Managementul Riscului, Deloitte România.
Deloitte Academy România organizează cursuri recunoscute internațional în domenii precum securitate cibernetică, confidențialitatea datelor, audit, fiscalitate, domeniul juridic, consultanță.
Obiectivul său este să îmbunătățească nivelul de cunoaștere și de expertiză în rândul clienților și partenerilor Deloitte, pentru a răspunde nevoilor prezente ale pieței și a anticipa nevoi viitoare. Toți instructorii Deloitte Academy România sunt, în primul rând, experți activi în domeniile în care predau, putând astfel să împărtășească din experiența și cunoștințele pe care le-au dobândit în proiectele de care se ocupă. Datele de organizare a cursurilor și informații suplimentare sunt disponibile în secțiunea dedicată Deloitte Academy România.
„În urma adăugării acestor noi cursuri în portofoliul nostru, putem ajuta companiile să își pregătească experții care sunt responsabili de prevenirea și rezolvarea situațiilor de acest gen, pentru a putea reduce timpul în care detectează și răspund un atac. Aceste nevoi sunt cu atât mai importante pentru companiile cărora li se aplică GDPR și Directiva NIS, care prevăd intervale de timp foarte scurte pentru a detecta incidentele de securitate cibernetică și a le rezolva”, spune George Daniliuc, Manager Deloitte Academy România.