La ediția din 23 aprilie a Demo Nights invitatul special va fi Ștefan Szakal, CEO și cofondator pentru Homefresh, un startup din Timișoara care s-a extins și în Cluj-Napoca după o investiție de 250.000 de euro.

Dacă te înscrii la pitch primești feedback din partea panelului de experți, te conectezi și ai contacte mai bune în industrie. Pitch-urile durează 5 minute și apoi 5 minute de Q&A.

Poți să te înscrii aici ca să participi în public la Demo Nights Cluj-Napoca.

Calendarul Demo Nights by How to Web

Vor fi mai multe evenimente tot anul în România, în anticiparea următoarei ediții How to Web.

Înscrie startup-ul tău la pitch în formularul acesta.

23 aprilie - Cluj-Napoca

16 mai - Chișinău

30 mai - Timișoara

13 iunie - București

27 iunie - Oradea

29 august - București

26 septembrie - Brașov

10 octombrie - București

24 octombrie - București

Rezultate după Demo Nights

Multiple startup-uri care au fost la Demo Nights au mers mai departe și au luat investiții. 30% din startup-urile de la Demo Nights 2018 au fost finanțate până la finalul anului.

8 milioane de dolari a fost suma totală a investițiilor în startup-urile care s-au prezentat la Demo Nights, iar 4 acceleratoare au acceptat startup-uri de la Demo Nights. Chiar dacă nu există o legătură directă, Demo Nights poate fi o ocazie să cunoști investitori, să faci relații și să te antrenezi la pitching.

Printre startup-urile care au luat investiție în 2018 se numește Apiary Book, Blink Network, Instant Factoring, End Test (București), Engage App, Clever Wash (Cluj), Homefresh , Xvision (Timișoara) și Nifty Learning (Iași).