Având o suprafață totală de 3,370 mp, 3house Aurel Vlaicu- Equilibrium va fi inaugurat oficial în toamna anului 2019, investițiile totale fiind estimate la suma de 1,8 milioane de euro.

Aici se vor regăsi birouri pentru echipe de diferite mărimi, complet echipate și mobilate, zone de co-working și de relaxare, săli de ședințe, un spațiu de evenimente și un bistro marcă proprie. Lor li se adaugă servicii integrate pentru companii și echipele lor precum și o serie de beneficii axate pe creșterea calității vieții.

3house oferă o nouă abordare a mediului de lucru ideal pornind de la nevoile identificate la companii și echipele lor. În acest context, colaborarea cu Skanska este una cât se poate de firească și le mulțumim celor de la Cushman & Wakefield pentru facilitarea acestui parteneriat. Ne bucurăm că vom fi prezenți într-o locație top din capitală și că am găsit în conceptul Equilibrium aceeași filosofie ca a noastră.”, a declarat Vlad Craioveanu, co-fondator și CEO 3house.

Proiectul Equilibrium, situat in partea de nord a Bucurestiului, în zona Barbu Văcărescu – Floreasca, include două clădiri de birouri ce totalizează o suprafață totală închiriabilă de 40.700 mp GLA și mizează pe redefinirea noțiunii de „spațiu de lucru”, pe care îl transformă într-un concept mai flexibil și mai dinamic.

3house este o companie dezvoltată de doi antreprenori români: Vlad Craioveanu, cel care a introdus cu succes conceptul de coworking în România în 2012 prin lansarea Impact Hub Bucharest și Ilinca Păun, CEO al unei prestigioase școli de business din România, The Entrepreneurship Academy.

Povestea 3house

Pentru mine personal, povestea 3house pornește de la experiența acumulată în ultimii 7 ani dezvoltând Impact Hub în România. Am reușit să construim unul dintre cele mai cunoscute spații de coworking din România, punând totodată bazele unei comunități valoroase și a unor programe de susținere a antreprenorilor aflați la început de drum. Am fost alături de startup-uri care au devenit povești de succes, care angajează oameni noi și evident că în tot acest proces au nevoie de un mediu de lucru potrivit în care să crească. Pentru că Impact Hub rămâne o ancoră importantă în educația și sprijinirea antreprenorilor la început de drum, am dorit să dezvoltăm un concept care sa meargă mai departe alături de companiile care se află într-un proces de creștere”, ne spune Vlad Craioveanu.

”Prin 3house ne adresăm companiilor mici, medii și mari, echipelor care lucrează pentru ele și aducem împreună elementele din cowork, comunitate, gastronomie plecând de la ideea ca noi suntem partenerul și asistentul de birou pentru toți acești oameni. Suntem, dacă vreți, un serviciu de “concierge” pentru clienții noștri, astfel încât ei să se concentreze la ceea ce e important pentru ei, adică proiectele lor”, adaugă Vlad.

Prima locație 3house a fost inaugurată, oficial, la începutul acestui an, la Piața Universității - în acest moment este deschis primul etaj al spațiului -, după o investiție de circa o jumătate de milion de euro (finanțarea a fost parțial asigurată de partenerii fondatori și parțial de Concelex, investitor în locația de la Piața Universității).

Planul fondatorilor este ca în următorii 2 ani suprafața acestui spațiu să ajungă la 5.200 de metri pătrați, iar investiția să crească la peste 1,7 milioane de euro.

Citește întreaga poveste în acest articol scris de colega noastră Oana Coșman.