De data aceasta, evenimentul de pitching este dedicat mai ales startup-urilor din Bulgaria, dar nu lipsesc nici echipe de la noi.

Startupurile care vor pitchui online la Demo Nights pe 21 mai sunt:

Evenimentul are loc online, pe data de 21 mai, începând cu ora 18:30. Te poți înscrie aici ca să-l urmărești.

Demo Nights este organizat de How to Web și e o metodă de a ține comunitatea de startup-uri aproape în mai multe orașe din țară și de a descoperi companii care apoi să facă un pitch în cadrul evenimentului Startup Spotlight de la How to Web.

Juriul Demo Nights Online Sofia Edition este fomat din investitori de tip angel, dar și reprezentanți ai fondurilor de investiții, atât din Bulgaria cât și din România: Raya Yunakova // Investitor la LAUNCHub Ventures, Jaco Fok // Chief Innovation la OMV Petrom, Irina Obushtarova // Managing Partner al Trending Topics SEE, Daniel Tomov // Founding Partner alEleven Ventures, Dan Calugareanu // Partener la Early Game Ventures, Mălin Ștefanescu // Președinte al Techangels Romania.

Startup-urile selectate primesc:

  • Recomandări la programe de accelerare corporate, investitori de tip angel sau fonduri de venture capital.
  • Bilete complete la conferința How to Web
  • Feedback de la juriul și panelul de experți de la fiecare ediție, de obicei investitori și fondatori de startup-uri
  • Startup-urile pot primi premiul Best Startup și Best Innovation. Cele două companii vor primi un stand la How to Web și vor fi accelerate în cadrul competiției Startup Spotlight.

Totodată, după sesiune de pitching, Rumen Iliev (Partner la LAUNCHub Ventures) și Bogomil Balkansky (Partner la Sequoia Capital) vor purta o discuție despre viitorul startupurilor în contextul pandemiei. Dacă aveți întrebări pentru ei le puteți adresa în timpul transmisiunii.

Evenimentul va fi transmis integral online și pe pagina de Facebook a How to Web.