Departamentul Situațiilor de Urgență (DSU), și-a lansat aplicația oficială care este disponibilă pe AppStore și Google Play. În doar 24 de ore de la apariție, aceasta a înregistrat cifre foarte bune, ajungând pe primul loc în topul aplicațiilor gratuite din România.

poza1

Aplicația a fost descărcată de peste 15.000 de ori și este cotată la patru stele și jumătate pe AppStore. Aceasta a fost deja updatată pentru a se rezolva câteva buguri care au scăpat dezvoltatorilor.

poza2

Ea este, de asemenea, și numărul unu în căutările de pe ambele platforme, iar media oamenilor care o folosesc simultan este de 500.

Descrierea de pe AppStore

”DSU este aplicația oficială a Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Scopul DSU este de a pune la dispoziția cetățenilor un instrument rapid de informare și de raportare a situațiilor critice și a dezastrelor la care aceștia sunt martori.

Ce puteți găsi în aplicația oficială a DSU:

  • articole, știri, declarații oficiale ale DSU;
  • informații privind alertele de vreme, trafic, dezastre naturale;
  • o secțiune de raportare a evenimentului la care sunteți martori (incendiu, inundație, accident etc.);
  • o secțiune de informare privind modul de intervenție și comportamentul care trebuie adoptat în situațiile critice, în timpul dezastrelor naturale etc.;
  • teste de verificare a cunoștințelor.

Ne bucurăm să vă oferim această aplicație și ne dorim să vă fie utilă.

Echipa DSU”