O mulțime de mesaje de marketing și de noi companii se concentrează în zilele noastre pe subiecte precum AI, Machine Learning și Automatizare - și, implicit, pe crearea unor procese ce scot elementul uman din Marketing. Însă până la ce nivel este această o opțiune sustenabilă în evoluția Marketing-ului Online?

“Marketing-ul de astăzi nu este doar despre procesarea unor date. Este în continuare și o artă. Iar înțelegerea simbiozei artei cu știința este încă o lacună în situația curentă a pieței - nu doar în România, ci și internațional. Să înțelegem unde și cum pot fi îmbunătățite calitățile umane cu ajutorul tehnologiei într-o industrie atât de schimbătoare este imperios necesar pentru a performa în actualele condiții de piață, indiferent că vorbim de o singură persoană sau de o companie”, spune Andrei Tiu, organizator DigiCon.

Pe Andrei Tiu îl poți descoperi și pe start-up.ro, în rubrica de Opinii.

Tehnologii și strategii de marketing

Pe parcursul unei zile cu adevărat interactivă, vei avea șansa să cunoști câțiva dintre cei mai recunoscuți experți români în ceea ce privește Strategiile moderne de Marketing, Tehnologiile disruptive, Influencer Marketing, dar și antreprenori premiați și lideri de opinie din spațiul startup-urilor - toți aceștia îți vor ghida pașii prin secretele advertisingului modern, aplicarea tehnologiei în afacerea ta sau identificarea unor oportunități de creștere accelerată a business-ului.

DigiCon ’19 aduce într-un cadru exclusiv personalitățile din lumea digitală și liderii, cât și managerii organizațiilor ce adopta și transformă aceste noi tehnologii, mijloace sau trend-uri. Este un eveniment cu atât mai special cu cât participarea se face pe baza unei aplicății iar biletele nu pot fi cumpărate – astfel diferențiindu-ne mult de alte evenimente de pe piață, în timp ce păstrăm un standard al calității excelent. Va fi o experiență cu adevărat de neuitat, și suntem siguri că toți cei care vor fi alături de noi vor simți că au învățat sau aflat lucruri valoroase și aplicabile la sfârșitul ediției ”, mai spune Andrei Tiu, fondator Markețiu și organizator al conferinței.

Bilete și disponibilitate DigiCon '19

Evenimentul se va baza pe oferirea de conținut valoros și promisiunea că, indiferent de experiența în industrie, fiecare participant va pleca acasă cu noi insight-uri pe care le va putea aplica imediat în afacerea sa. Printre speakerii anunțați până la acest moment se numără Laura Mușuroaea (Influencer și Vlogger), Andrei Tiu (Antreprenor și CEO Marketiu), Ștefan Gergely (Antreprenor și fondator Aurus.io) și alte nume mari ce urmează a fi anunțate public la începutul lunii septembrie.

Acesta este un eveniment exclusiv, iar pentru a respecta promisiunea de a aduce valoare și de a prezenta informații nealterate participanților, costul biletelor este acoperit de agenția de Digital Marketing Markețiu și de partenerii acesteia. Astfel, se elimina dependența financiară existentă în contextul general al organizării de conferințe și se menține accentul pe calitatea înaltă a conținului, cât și practicalitatea informațiilor oferite.

Aplicațiile pentru bilete sunt deschise, și se pot face aici.