Proiectul, implementat de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, s-a adresat la început angajaților care își desfășurau activitatea în sectoarele economice identificate conform SNC și SNCDI din regiunile Nord-Est, Sud-Est și Sud-Muntenia.

Peste 200 de persoane au absolvit deja cursurile de formare, dezvoltate în colaborare cu Google Atelierul Digital. În condițiile în care 85% din români au acces la internet și intră online în fiecare zi, prezența online a unei afaceri nu mai este opțională, este o necesitate, este singura garanție a succesului pe termen lung.

Aceste cursuri echipează angajații întreprinderilor mici și mijlocii cu abilitățile necesare realizării campaniilor de marketing digital și folosirii rețelelor sociale și a Youtube-ului pentru promovarea afacerii, oferă elementele de bază ale construcției paginii website a companiei și subliniază importanța protecției împotriva atacurilor cibernetice, având în vedere că interacțiunea digitală intensă vine și cu problemele de asigurare a unei protecții adecvate.

Cei înscriși la aceste cursuri au la dispoziție o aplicație mobilă care va constitui suportul procesului de formare și va avea integrată partea practică a cursului (conținut digital multimedia).

Proiectul DigiLab – Laboratorul Digital este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru înscrieri, persoanele eligibile din regiunea Centru se pot adresa lui Adrian Rada - +40 (744) 762 435, adrian.rada@immpact.ro, iar pentru informații suplimentare referitoare la proiect, puteți trimite mail-uri pe adresa digilab@ptir.ro.