Stagiile sunt deeschise atât studenților cât și absolvenților de facultate, iar pe lista departamentelor din cadrul CERT-RO unde cei interesați de pregătirea pentru o carieră viitoare în cybersecurity pot aplica se numără Tehnic, OSINT, Comunicare și PR, Resurse Umane și Cooperare.

Foarte interesant este faptul că doi dintre tinerii care vor fi acceptați în cadrul sesiunii de practică/voluntariat vor putea lucra chiar cu directorul general al CERT-RO.

Află din acest material #NOHACK care ar putea fi câteva pericole majore și previziuni pentru 2021 pe internet.

Echipa CERT-RO își dorește ca viitorii tineri care vor aplica pentru acest stagiu, și care vor fi acceptați, să fie studenți sau absolvenți de studii superioare, să cunoască limba engleză, atât scris cât și vorbit, să aibă abilități de analiză și sinteză, organizare și planificare, adaptare și răspuns rapid la schimbare, iar dacă au și cunoștințe sau experiență relevantă în domeniul de interes este un mare plus.

Înainte să-ți pregătești CV-ul pentru CERT-RO, citește despre cum vor acționa infractorii informatici în 2021 - cinci predicții esențiale.

Termenul limită pentru transmiterea CV-urilor (acestea trebuie însoțite și de o scrisoare de intenție) este 26 februarie 2021, ora 23:55. Mai multe detalii găsiți aici.

Te poți pregăti pentru viitoarea ta carieră de analist în domeniul securității cibernetice citind și aceste materiale din proiectul #NOHACK pe care-l realizăm alături de specialiștii Bitdfender.