Pentru plata taxei de pașaport la Stațiile de Plată SelfPay nu se percep comisioane suplimentare, iar plățile sunt înregistrate în timp real, indiferent de locația în care se efectuează plata.

Cuantumul taxei este de 258 lei de lei în cazul pașapoartelor electronice pentru adulți, respectiv 234 de lei în cazul pașapoartelor pentru copii sau 96 de lei în cazul pașapoartelor simple, temporare. Taxa poate fi plătită în continuare și în cele peste 1.000 de unități CEC Bank.

Cum poți plăti taxa de pașaport

Stațiile de Plată SelfPay sunt disponibile în peste 1.000 de localități din țară, în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise. Stațiile de Plată SelfPay permit plăți în numerar și cu cardul și aici vei putea plăti și taxa de pașaport.

"Am demarat cu un proiect pilot, prin care taxa de pașaport s-a putut plăti prin Stațiile de Plată SelfPay din unitățile CEC Bank din Plaza Romania și Park Lake, unde există și Servicii pașapoarte. Având în vedere impactul pozitiv în rândul clienților, am extins parteneriatul cu SelfPay la nivel național. Noua metodă de plată răspunde astfel cerințelor clienților, care vor servicii rapide și moderne,” a declarat Cristian Nae, Director, Direcția de Administrare a Rețelei Teritoriale, CEC Bank.