Dora aduce joburile în fața celor în căutarea unui loc de muncă în mediul online, în social media, unde românii petrec în medie 2 ore și 16 minute zilnic, și au libertatea de a parcurge interviuri de angajare. Interviurile cu Dora durează în medie între 4-6 minute.

Dora este un robot de recrutare cu un ecosistem clar definit, venind atât în ajutorul candidaților, cât și în ajutorul recrutorilor. Până acum au fost 762.913 interviuri realizate de Dora, robotul de recrutare, dintre care 526.508 interviuri în România

Ce face Dora, robotul de recrutare pentru cei în căutarea unui loc de muncă?

  1. Dora adresează doar întrebări specifice jobului în cauză.
  2. Disponibilitate 24/7: candidații au libertatea de a susține interviurile online oricând, și de oriunde doresc ei.
  3. Feedback rapid: Dora, robotul de recrutare oferă feedback de fiecare dată, fără excepție. Astfel, orice candidat va știi dacă este potrivit pentru job, sau nu.
  4. Salvează timp: un interviu cu Dora durează între 4-6 minute și cu un feedback primit instant.
  5. Tehnologia nu discriminează și oferă candidatului garanția că a fost selectat pe baza criteriilor profesionale.

Noua pagină dorathebot.ro include joburi ale companiile de top din România și Europa, iar interviurile preliminare sunt coordonate de Dora, robotul de recrutare.

Paginile și interviurile cu Dora sunt disponibile în limba română, engleză, poloneză, olandeză, franceză, germană și portugheză.

De mai bine de 10 ani, membrii echipei Happy Recruiter au coordonat echipe de recrutare de volum mare, pentru clienți locali și internaționali, atât pe blue cât și pe white collar. Te invităm și pe tine să faci cunoștință cu Dora, viitorul interviurilor de angajare.

start-up.ro a scris prima oară despre Dora în 2018. Robotul a fost creat de antreprenorul român Călin Ștefănescu, unul dintre 7 deținători ai platformei online Happy Recruiter, care utilizează inteligența artificială (AI) pentru a recruta persoane în căutarea unui loc de muncă.

Conform statisticilor, 45% din persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt disponibile după 7 seara, 28% în weekend-uri și doar 27% dintre oameni au timp de o discuție cu angajatorii în timpul programului de lucru, între 9.00 - 17.00.