Este vorba despre MEDIjobs și Nifty Learning. MEDIjobs este o platformă de recrutare a personalului medical, fiind prima platformă dedicată exclusiv acestui domeniu. În 2018, startup-ul românesc a obținut prima sa finanţare şi plănuieşte să îşi extindă operaţiunile în toată ţara, astfel încât cât mai multe spitale şi clinici să poată beneficia de serviciile sale. După puțin peste doi ani de activitate, compania MEDIjobs a fost evaluată la peste 1 milion de euro.

Puteți citi pe start-up.ro un interviu în exclusivitate cu cofondatorul și CEO-ul MEDIjobs, Catrinel Hagivreta, despre intrarea în acceleratorul Techstars Berlin și despre planurile companiei.

Nifty Learning este un startup care se ocupă cu planificarea și organizarea sesiunilor de training în companii. E o unealtă de automatizare a unor procese din companii.

MEDIjobs și Nifty Learning sunt două dintre cele 10 startup-uri acceptate în cadrul programului care se va derula la Berlin în următoarele 3 luni. Potrivit reprezentanților Techstars, echipele vor sta în fața potențialilor investitori la Demo Day-ul care va avea loc la mijlocul lunii mai.

Techstars a lansat programul de accelerare din Berlin în 2015, iar de atunci, alături de partenerii care s-au alăturat acceleratorului, peste 100 de startup-uri au primit finanțări în valoare totală de circa 20 de milioane de euro.