Design Thinking este un set de principii, dar și un proces structurat care te ajută să defineşti şi să rezolvi probleme.

Design Thinking a apărut în urma analizei proceselor cognitive din domenii precum Inginerie, Design Industrial, Chimie, Psihologie, Antropologie, Filosofie, Arhitectură, Urbanism, Management, Business şi Economie.

De ce am vrut ca la Startup Elites cei 30 de participanți să aibă și oportunitatea de a trece printr-un workshop de Design Thinking? Pentru că noi considerăm că este un aspect esențial pentru dezvoltarea corectă a unui business și pentru identificarea strategiilor corespunzătoare. Iar cel mai bun om care putea să discute despre acest lucru este Dragoș Gavrilescu.

Ce trebuie să faci? Intră în pagina de înregistrare disponibilă la acest link și înscrie-te până pe 15 septembrie. Încearcă să ne convingi că vrei să vii la Startup Elites prin activitatea ta de până acum, prin ideile tale de business, prin motivația de a schimba lumea.

Cine este Dragoș Gavrilescu?

Dragoș Gavrilescu este inițiatorul primei comunități de Design Thinking din România și cofondatorul Design Thinking Society. Înainte de a-și descoperi această pasiune, Dragoș a fost un consultant de business pentru clienți din 13 țări și 4 continente. Are skill-uri de management și marketing în zona de FMCG, pharma și servicii de cercetare de piață. Este Managing Partner la Design Thinking Society.

Specialistul spune despre el că activează la intersecția dintre motivațiile umane și performanță, fie că vorbim în business sau în orice alt aspect. Consideră că e important ca designul să fie democratizat, iar inovația să fie modul în care companiile și oamenii evoluează.

Înscrie-te acum la Startup Elites gratuit. Avem 30 de locuri și doar cei mai buni vor fi alături de noi.

Când îl vei întâlni pe Dragoș Gavrilescu la tabăra Startup Elites?

Dragoș Gavrilescu va deschide ziua de vineri la Startup Elites. De la ora 10 la ora 13.00 vei trece prin 3 ore intense (cu pauză) în care vei învăța abordările corespunzătoare și cum să aplici Design Thinking.

De ce 3 ore? Pentru că am decis că ai nevoie de aceste cunoștințe și de mai mult timp pentru a le putea înțelege. Deși nu suntem exhaustivi, workshop-ul de Design Thinking îți va putea deschide perspectivele.