Dronele sunt un un mod excelent de a te bucura de distracție în aer liber, dar pot fi și instrumente care te-ar ajuta să pui în practică niște idei de afaceri în domeniul creativ. Motiv pentru care avem câteva sugestii de drone profesionale.

Drona DJI Phantom 3 Standard are GPS-ul integrat care înregistrează punctul de decolare și o ține minte cât timp zboară. În cazul în care semnalul este pierdut vreodată, Phantom 3 vine înapoi la tine instantaneu. Este o dronă profesională care filmează 2.7K, la 30 de cadre pe secundă și un maximum de 40 Mbps. De asemenea, filmează în Full HD 1080p și face fotografii de 12 megapixeli. Poți vedea ceea ce filmează direct pe dispozitivul mobil. Drona zboară până la 25 minute la o singură încărcare. Poate fi cumpărată de aici.

Și Drona SJRC S30W are modul GPS, ca să nu o pierzi. Camera video are o rezoluție de 1080p. Poziția camerei se poate modifica din radiocomandă în timpul zborului. Înregistrarea poate face direct pe telefon sau card microSD care se introduce în camera dronei. Cu funcția de Go Home, revenire automată, drona revine la puncul de pornire și aterizează singură. Distanța de zbor este de până la 400m iar timpul de zbor în jur de 8 minute. O comanzi de aici.

Drona Parrot Bepop 2 combină aerodinamică, stil și soliditate într-o singură dronă ușoară și compactă. Se încadrează în categoria de 500 g, cu un interval de până la 25 de minute de zbor. Drona profesională se poate utiliza atât în interior, cât și în exterior. Drona Bebop 2 este echipată cu un sistem de oprire la impact al elicilor și funcția de întoarcere la punctul de plecare. Drona răspunde la mișcările de mobil sau tabletă datorită accelerometrului și comenzilor de pilotare tactile. Camera montată pe Bebop 2 afișează imaginile pe smartphone sau tabletă. O găsești aici.