BlackCab, furnizor de servicii premium de transport alternativ, a încheiat un parteneriat cu DRUID, platformă end-to-end pentru crearea de aplicații de business conversaționale bazate pe inteligență artificială, pentru a dezvolta o soluție care folosește inteligența artificială pentru optimizarea comunicării și recrutarea mai eficientă a conducătorilor auto.

Asistentul virtual le oferă potențialilor șoferi BlackCab informații despre documentele pe care trebuie să le prezinte, programează vizite la sediul BlackCab și preia informații despre flota auto.

Asistentul virtual a fost lansat la finalul lunii august și rulează în paralel cu sistemul clasic (formular web) utilizat de BlackCab pentru recrutarea șoferilor.

BlackCab este prezent în București, Timișoara, Cluj, Constanța și Iași, iar, până la finalul anului, managementul vrea să extindă serviciile în Brașov, Sibiu și Craiova.

BlackCab: aproximativ 1.500 de șoferi parteneri

BlackCab are aproximativ 1.500 de parteneri auto, iar pentru următoarele luni managementul estimează completarea flotei conform cererii determinate de extinderea în alte trei orașe.

“Aproximativ 70% dintre programările pentru discuții pe care le avem cu viitorii noștri șoferi vin deja prin intermediul noii aplicații pe care am dezvoltat-o pe baza soluției DRUID. Decizia de a adăuga un nou canal de comunicare vine din nevoia de a ne eficientiza modul de lucru, mai ales că în perioada următoare ne extindem în alte trei orașe, ceea ce înseamnă și o creștere a numărului de parteneri auto recrutați. Sperăm ca în lunile care urmează să dezvoltăm alături de DRUID o aplicație și pentru clienți, fie că este vorba despre persoane fizice sau juridice”, declară Dan Boabeș, Country Manager BlackCab.

DRUID este o platformă end-to-end pentru construirea de aplicații conversaționale de afaceri baza-te pe inteligență artificială, aplicații concepute pentru a-i ajuta pe angajați să atingă următorul nivel de productivitate și pentru a crea o experiență totală pentru clienți în cel mai intuitiv mod. Asistenții virtuali inteligenți DRUID permit interacțiuni rapide, personalizate, susținute pe o multitudine de canale diferite și hiper-automatizate, disponibile în limba fiecărei organizații datorită capacității de a se integra cu orice sisteme enterprise și tehnologii RPA existente. Începând cu 2018, DRUID își construiește mod activ viziunea de a oferi fiecărui angajat un asistent virtual inteligent, creând o rețea globală extinsă cu peste 130 de parteneri și deservind peste 100 de clienți din întreaga lume.

”Cu modele de business ancorate adânc în lumea digitală, furnizorii actuali de servicii de mobilitate precum BlackCab au devenit o parte esențială a vieții de zi cu zi. Proiectul realizat de DRUID în colaborare cu BlackCab valorifică puterea tehnologiei de AI conversațional pentru a le îmbunătăți eficiența operațională datorită comunicării mai eficiente cu rețeaua de șoferi parteneri. Folosind astfel de asistenți virtuali inteligenți, suntem convinși că BlackCab va fi cu un pas mai aproape de a-și atinge obiectivul și de a face transportul mai ușor, mai rapid și mai confortabil pentru români”, afirmă Liviu Drăgan, CEO DRUID.