Omnix International, un furnizor de top de soluții digitale end-to-end din Orientul Mijlociu, își unește forțele cu DRUID, unul dintre cei mai importanți jucători de pe segmentul de tehnologie AI conversațională dedicată productivității companiilor, pentru a accelera transformarea digitală a regiunii.

Acest parteneriat valorifică expertiza extinsă a Omnix din zona de inginerie a proceselor de afaceri și asistenții virtuali inteligenți ai DRUID pentru a consolida implementările de proiecte de automatizare cu valoare adăugată.

Tehnologia DRUID le permite companiilor să le ofere atât clienților, cât și angajaților o experiență de utilizare excepțională. Datorită conectorului nativ cu UiPath, DRUID completează roboții RPA asistați sau neasistați de operatori umani cu abilități conversaționale unice, adăugând servicii cognitive superioare și simplificând automatizarea activităților prin comenzi date într-un limbaj natural și simplu. Interacțiunile digitale pot fi susținute pe diferite canale, într-o manieră intuitivă și fără întreruperi, ce asigură economii financiare și de timp.

Cu operațiuni în Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Arabia Saudită și Qatar, Omnix se concentrează pe a facilita transformarea digitală a clienților săi din orice sector industrial, inclusiv din educație, energie și infrastructură, telecomunicații și media, comerț cu amănuntul și transport, sectorul public, securitate, industria prelucrătoare, serviciile financiare și asigurările.

Suita sa de soluții pentru sprijinirea automatizării proceselor și operațiunilor de afaceri se bazează pe colaborări de succes cu furnizori de tehnologie de ultimă generație. DRUID va contribui cu soluțiile sale de roboți conversaționali pentru a maximiza eficiența operațională și a îmbunătăți experiența clienților.

”Alături de DRUID, sperăm să ne poziționăm ca lideri în transformarea digitală a proceselor, procedurilor și operațiunilor. Cei 30 de ani de experiență în proiecte tehnologice menite să îmbunătățească eficiența operațională pe care îi avem spate și tehnologia conversațională DRUID ne vor permite să aducem un plus de valoare cuantificabil pe piața regională”, a explicat Walid Gomaa, CEO, Omnix.

”Parteneriatul cu Omnix ne va ajuta să ne consolidăm poziția în țările din Golf și să oferim soluții concrete care să le permită clienților și angajaților să comunice în mod natural, modern și eficient. Împărtășim multe valori de bază și, lucrând împreună, putem aduce companiilor beneficii și reziliență prin AI conversațional”, a completat Irina Dochițu, Channel and Alliance Director, DRUID.