În Knockout City, confruntările intense sunt un stil de viață, iar jucătorii vor trebui să stăpânească arta aruncării, a prinderii, a pasei și a feritului într-o experiență veselă, dar extrem de competitivă.

Knockout City, cel mai nou joc lansat sub marca EA Originals, va fi disponibil din 21 mai 2021 pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, cât și pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S, cu îmbunătățiri grafice și de performanță. Jocul va suporta, de asemenea, cross-play și evoluție simultană pe toate platformele.

Fie că este vorba de 3v3, 4v4 sau de meciuri rapide gratuite în Street Play, jocuri competitive din League Play sau o experiență găzduită într-un meci privat, lupta pentru înfrângerea echipelor rivale îmbracă multe forme. În Knockout City, jucătorii încep fiecare meci pe picior de egalitate și trebuie să se bazeze pe îndemânare pentru a domina competiția. O echipă unită face, de asemenea, diferența dintre aplicarea pedepsei și încasarea ei. Jocul este ușor de început și de jucat, dar practica este esențială în stăpânirea poziționării și sincronizării pentru dominarea dodgeBRAWL.

Odată ce jucătorii ajung să stăpânească mișcările, vor dori să fie văzuți cu propriul lor aspect unic. Opțiunile de personalizare ale Knockout City – de la aspect, echipament, atitudine, tipul de corp și coafură până la efecte personalizate de joc – îi vor face pe jucători să se încaiere cu stil. Nu este este vorba doar de jucător, ci și de echipa sa, iar cu până la 32 de prieteni pe toate platformele, jucătorii își pot personaliza numele echipei, sigla, afișul și chiar pot alege un vehicul personalizat al echipajului pentru a ajunge la luptă într-un mod elegant.

Jucătorii din America de Nord și din toată Europa vor avea ocazia să joace jocul pe PC în timpul primei versiuni beta, în acest weekend, 20-21 februarie, pe Origin și Steam.

Când jocul va fi lansat, pe 21 mai, jucătorii vor avea, de asemenea, acces la o probă gratuită pe PC prin Origin și Steam, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5 și Xbox Series X|S, timp în care va putea fi jucat jocul complet. La lansare, Knockout City va livra un pachet multiplayer complet cu cinci hărți multiplayer, un mediu interactiv în care jucătorii și echipa lor pot exersa, șase tipuri de mingi, personalizarea completă a personajelor, cross-play, progresie încrucișată, Street Play cu cinci playlist-uri de pornire, League Play, Private Match, și Street Rank Progression complet, cu sute de articole cosmetice. Dincolo de această valoare imensă de la lansare, Knockout City va aduce, de asemenea, o abundență de conținut nou prin sezoane disponibile fără costuri suplimentare, unde fiecare sezon poate include hărți, moduri și mingi noi, evenimente cu durată limitată și multe altele.

Jucătorii care aleg să cumpere jocul complet pentru 19,99 USD în timpul perioadei de încercare gratuită vor putea să își transfere tot progresul, cât și să primească recompense cosmetice suplimentare, pe măsură ce continuă să se joace în Knockout City. Cei care achiziționează după perioada de probă gratuită își vor putea transfera tot progresul.