Cu ajutorul acesteia, Brand Minds va interconecta comunitatea internațională de business construită în jurul brandului, având ca obiectiv și viziune scalarea companiei la nivel global, cu membri din peste 50 țări. Fondatorii au planuri mari de dezvoltare a brandului și pe alte piețe internaționale, pe care își propun sa le materializeze cu sprijinul noilor parteneri Early Game Ventures și al investitorilor privați.

„Cred că Brand Minds are un rol foarte important în societate, acesta fiind să aducă repere de valori, etică și profesionalism în afaceri. Cu fiecare eveniment, ne dorim să aducem inspirație antreprenorială și educație de business valoroasă, de la cei mai influenți gânditori globali,” declară Avi Cicirean, fondator Brand Minds.

„Una dintre valorile fundamentale ale Brand Minds este drive-ul de a construi un brand românesc cu impact global, iar acum este un moment mai bun ca niciodată să amplificam acest impact. Fiind un punct critic în ecosistemul de business internațional - companiile au nevoie de suport pentru a-și cristaliza planurile de dezvoltare și pentru a se adapta noului context economic și inovativ. Aici se regăsește rolul nostru,” precizează Andrada Borda, partener și Marketing Manager Brand Minds.

„Brand Minds s-a impus pe piața evenimentelor de business ca un etalon de calitate, devenind principalul eveniment de acest fel din Europa Centrală și de Est. Folosind investiția noastră, compania va distribui și pe canele digitale conținutul generat în cadrul evenimentelor. Se deschid astfel noi surse de venit și se permite accesul unui public mai larg la invitații de top pe care Brand Minds îi aduce an de an în România," adaugă Radu Stoicoviciu, Partener EGV. Early Game Ventures a investit un milion de euro în dezvoltarea Brand Minds, dar investiția va fi făcută în mai multe runde, în funcție de evoluția Brand Minds.

Early Game Ventures este o companie de venture capital care investește în startup-uri și afaceri care creează noi industrii pe piețele emergente din Europa. Partenerii care au contribuit la procesul de semnare au fost DLA Piper, JASILL - Accounting & Business si VD Law Group.

La nivel internațional, Brand Minds se integrează în TOP 5 - cele mai mari conferințe de business din Europa, însă brandul are la activ și o ediție organizată în Singapore, Asia, în 2017. Autori de succes, profesori emeriți și oameni de business vin în fiecare an la conferințele Brand Minds pentru a furniza cel mai relevant și actual conținut pentru dezvoltare profesională și personală.