Milluu este înființată şi condusă de Florin Stoian, antreprenor care anterior a fondat StarTaxi (vândută către World Com Trading în 2012) și Yellow Menu (care a primit investiții de 300.000 euro în 2019).

Platforma constă într-o aplicație de mobil ce pune în contact direct proprietarii de apartamente cu potențialii chiriași, acoperind întregul proces de la căutare, la stabilirea de vizionări, semnarea contractului digital și managementul recurent al chiriei.

Prin intermediul Milluu, proprietarii beneficiază de informații despre cei care vor să le închirieze apartamentul și pot lua decizii informate, având acces la profilul chiriașilor, detaliile de mutare (când se mută, cu cine, pentru ce perioadă) sau solicitând validarea contului prin actul de identitate. Cu alte cuvinte, proprietarii vor fi siguri că discută cu oameni de încredere. Siguranța le este garantată și de asigurarea de bunuri și de răspundere civilă pe care Milluu o oferă gratis în pachetul de închiriere.

Chiriașii se bucură de anunțuri detaliate de apartamente, cu adrese complete și instrumente inteligente precum orientarea imaginilor pe schița apartamentului sau calcularea duratei de tranzit de la apartament către birou. Mai mult, aceștia vor beneficia prin intermediul aplicației de un canal de comunicare întotdeauna deschis cu proprietarii putând stabili plăți recurente în aplicație, notifica proprietarul dacă există probleme de mentenanță sau când s-a plătit o factură de utilități.

În definitiv, pe Milluu se vor întâlni cereri și oferte de calitate, unde utilizatorii se pot bucura de un mediu sigur în care să caute apartamente, să interacționeze, să semneze contractul și apoi să-și administreze fără bătăi de cap chiria.

“Piața de închiriere apartamente are nevoie urgentă de o actualizare, de o soluție completă care să aducă la un numitor comun interesele proprietarilor și ale chiriașilor și să le asigure acestora un spațiu sigur, transparent și rapid pentru ca ei să-și gestioneze chiria ușor, având toate datele necesare pentru luarea unei decizii în timp real. Pentru toate acestea, Milluu este soluția!”, declară Florin Stoian, CEO & Fondator Milluu.

“Pe termen lung, ne dorim să garantăm proprietarilor că, prin aplicația Milluu, nu vor avea nici măcar o singură zi pe an apartamentul vacant. Ne propunem ca în scurt timp după lansare să putem garanta proprietarilor un grad de ocupare de 100%, sau le vom acoperi noi chiria.”

“Milluu este o noutate pe piața de real estate din țara noastră”, declară Radu Stoicoviciu, partener EGV.

“Aplicația vine cu foarte multe facilități inovatoare și va transforma radical piața închirierilor de apartamente. Milluu introduce concepte noi, precum verificarea chiriașilor și a proprietăților, asigurarea plății chiriei la timp, managementul rapid și eficient al relației proprietar-chiriaș. Cu siguranță, Milluu va deveni soluția preferată a celor care au mai multe proprietăți de închiriat, precum și a chiriașilor din segmentul educat și cu venituri peste medie. La EGV, noi privim această investiție ca pe una în infrastructura de servicii din domeniul property management în România.”

Early Game Ventures (EGV) este un fond de investiţii cu capital de risc (venture capital) finanțat cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 şi cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

ROCA X este o inițiativă românească, un fond de investiții în tehnologie, care-și propune să fie un jucător regional a carui ambiție este să creeze o punte de legătură între companiile tech, resursele umane necesare dezvoltării lor, investitorii privați și instituționali și piețele de desfacere worldwide, cu o modalitate extrem de rapidă în luarea deciziilor de investment.