Astfel, compania și-a majorat capitalul social cu două milioane de euro, conform deciziei adunării generale a acționarilor.

Majorarea de capital social a fost decisă în unanimitate și confirmă încrederea acționarilor în modelul de business al elefant.ro, dar și în planurile de afaceri pe care echipa de management le are pentru dezvoltarea companiei în cursul anului următor.

“Majorarea de capital se va face 100% cash iar fondurile vor intra în conturile companiei până la finalul acestei luni“, declară Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro.

În luna septembrie a acestui an, Elefant a lansat o ofertă de obligațiuni, ridicând de la investitori 7,65 milioane de lei în cadrul unui plasament privat, urmând să demareze procedura de listare a emisiunii de obligațiuni pe Bursa de Valori București.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România. Retailerul are peste 1,5 milioane de clienți. Business-ul a fost fondat în 2010, iar în acest moment, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova și un magazin online local elefant.md.