TACC, acronimul de la Tourism ACCelerator, se concentrează pe startup-uri din industria turismului, în principal, dar și-a extins obiectivele și acceptă proiecte și din alte domenii, precum fintech, blockchain, sănătate sau mobility, atâta timp cât au o componentă legată de turism.

Startup-uri din toată lumea sunt invitate să aplice în programul de accelerare, înscrierile fiind deschise până pe 31 decembrie, urmând ca programul să înceapă în luna martie. În primul program de accelerare vor participa între 6-8 startup-uri, care va avea loc în Salzburg, Austria.

TACC este specializată în dezvoltarea afacerilor utilizând analiza datelor, economie comportamentală și machine learning. De asemenea, acceleratorul asigură cces la piețe și clienți și ajută antrprenorii să găsească mentori, investitori și parteneri de exit.

Startup-urile acceptate vor trece printr-un program personalizat, iar antreprenori și cadre universitate le vor împărtăși cunoștințe comerciale, teoretice și tehnice. Pentru a fi eligibile pentru participarea în programul de accelerare, startup-urile trebuie să aibă până la doi ani de la fondare și să dezvolte soluții legate de digitalizare, noi concepte de turism, turism medial, concepte inovatoare de personal, strategii de creștere sau mobilitate. Mai multe detalii privind criteriile de eligibilitate găsiți aici.