Dacă ți-ai luat tot ce îți doreai pentru casă, pentru frumusețe, pentru ce vrei tu, ai putea încerca să cumperi și niște cărți în limba engleză care să te ajute să devii mai bun. Așa, ca pentru sufletul tău. Sau poți să le dai cadou familiei sau prietenilor. Iată ce-ți propunem din oferta de Black Friday a elefant.ro.

Thinking, Fast and Slow - Daniel Kahneman

Acest volum ne ajută să ne dăm seama cum funcționează mintea noastră și cum luăm decizii. Dar și cum suntem prizonierii prejudecăților și asta ne-ar cam împiedica, câteodată, să luăm hotărâri bune. Fă cea mai bună alegere și ia-ți această carte din oferta de Black Friday a elefant.ro.

Află toate informațiile despre Black Friday 2019 în acest articol.

Black Friday elefant.ro: ia-țiThe Psychology Book

Cele mai importante 100 de idei din lumea științei sunt explicate simplu, ca să înțeleagă fiecare dintre noi. Și odată ce le înțegem, să și stăm să ne gândim puțin la ce înseamnă toate acestea pentru umanitate. Aș zice ca acum să nu mai stai pe gânduri și să cumperi cartea din oferta elefant.ro de Black Friday 2019.

How to Stop Worrying and Start Living – Dale Carnegie

Nu prea reusești să faci nimic dacă îți faci griji constant. Și nici nu vei ajunge să ai mai mulți bani, un job mai bun, o viață personală mai bună. Acest volum oferă câteva strategii practice pentru fiecare dintre noi ca să scăpăm odată de acest obicei distructiv. Iar primul obicei bun pe care-l pui în practică ar fi să-ți iei cartea la ofertă de Black Friday 2019 la elefant.ro.

Pentru mai multe oferte de Black Friday dă un click și aici.