Compania își extinde astfel viziunea de a construi noua economie a internetului, dincolo de frontierele spațiului fizic și a ce înseamnă internetul azi.

MultiversX, fostul Elrond Network, a anunțat și trei noi produse - care vor sta la baza evoluției viitoare:

  • xFabric este un modul blockchain independent (sovereign blockchain) care conține aplicații de bază gata de implementat în câteva minute, complet personalizabile. Include și un set de funcții și aplicații pentru orice creator, brand sau companie.
  • xPortal (care va înlocui aplicația Maiar) este gândit ca un super app, locul unde își au casa identitatea digitală a utilizatorilor, sub formă de “avatar”, toate instrumentele financiare, fiat si crypto, un card de debit dezvoltat în parteneriat cu Mastercard, legături cu prietenii, chat si socializare.
  • xWorlds este un motor de creare a lumilor digitale. O rețea de metaversuri interoperabile.

„MultiversX introduce o nouă și ambitioasa viziune, lansand trei produse noi ce deschid o nouă punte intre Metaverse și lumea reala. Evenimentul X Day din Paris este locul unde aceasta viziune a fost prezentată, cu sustinerea miniștrilor digitalizarii din Franța și România, a integii comunitati, si unele dintre de cele mai sclipitoare minți ale industriei.”, a spus pe scena X Day Paris Beniamin Mincu, CEO și fondator MultiversX (fostul Elrond Network).

MultiversX va continua să construiască peste succesul remarcabil al tehnologiei, comunității și ecosistemului Elrond Network. Va continua să avanseze protocolul si instrumentele blockchain scalabile si inovatoare înspre misiunea de a prolifera tehnologia Web3.

MultiversX vrea să reprezinte schimbarea către metaverse și va utiliza la maximum tehnologia blockchain dezvoltată la Sibiu, antrenând in proces intreaga sa comunitate globală (care a depăsit deja 1 milion de utilizatori in aplicatia Maiar - care va deveni xPortal).

Transformarea a fost anunțată la Palatul Brongniart, fostul sediu istoric al bursei din Paris, unde Jean-Noel Barrot, ministrul francez pentru tranziție digitală și telecomunicații, Sebastian Burduja, ministrul român al cercetării, inovației și digitalizării, precum și importanți lideri ai industriei din domeniul finanțelor, blockchain, Web3 și metaverse dezbat până sâmbătă, 5 noiembrie, viziunea MultiversX.