Fie că preferați să vă faceți cafeaua acasă, și să o savurați în drum spre muncă, sau expresorul este al doilea gadget pe care îl porniți odată ajunși în birou (după laptop), am strâns pentru voi câteva oferte pe care le puteți cumpăra la ofertă de Black Friday 2019 la eMAG, mai ales că retailerul vinde în campanie și un pachete de cafea boabe pe care le puteți lua la un preț avantajos.

Espressor manual DeLonghi

Espressorul este prevăzut cu 'Sistem Cappuccino': care ombină aer, abur și lapte rezultând o spumă cremoasă pentru un cappuccino perfect, sistem Vario pentru a selecta aroma cafelei, de la tare la slabă, sau adaptor pentru 2 cești. Este la ofertă de Black Friday la eMAG aici.

Espressor automat Krups Evidence

Ai putea să-i arăți acest link șefului tău pentru ca unul dintre beneficiile pe care le ai la birou să fie o cafea extrem de bună. Sau vorbește cu toți colegii din birou și luați-l împreună. Uite câteva detalii ca să-i convingi pe toți: presiune de 15 bari, rezervor boabe 260g, rezervor apă 2.3L, râșniță 3 nivele, prepară băuturi excepționale cu ajutorul celor 15 de rețete diferite presetate. Cumpără-l de aici la eMAG Black Friday 2019.

eMAG Black Friday 2019 - espressor manual Heinner

Dacă nu ai foarte mult spațiu în birou, ai putea lua în oferta de Black Friday 2019 la eMAG acest experesor de la Heinner. Tot vei bea o cafea delicioasă. Sau pune-l în coș pentru a-ți fi livrat acasă.

Espressor automat Krups Espresseria Automatic

Un espressor compact numai bun pentru cafeaua de dimineață de la muncă. Știi tu, ca să ai spor toată ziua. Experimentează esența unui espresso obținut pornind de la boabele de cafea până în ceașcă alături de espressorul automat Krups Essential. Poți să ți-l comanzi de la eMAG de Black Friday de aici.

Black Friday 2019 la eMAG - espressor Easy Automat

La fel de bun acasă cât și în birou este acest expresor automat. Partea și mai bună, pe lângă prețul accesibil? Vine cu 10 pachete de capsule oferite în mod gratuit. Nu mai sta pe gânduri și cumpără-l de aici.