Anul acesta a fost un boom al trotinetelor. Fie că era vorba de modele cumpărate de către oameni sau trotinete închiriate de la diverșii operatori din București, cinci la număr în momentul de față.

Avantajul trotinetelor e că te poți strecura ușor printre mașini și poți să te bucuri de oraș fără să stai în mașină. În plus, poate fi un avantaj și pentru calitatea aerului dacă mai mulți dintre noi am renunța la mașina personală pe cât putem ca să luăm trotineta sau bicicleta.

Am făcut mai jos o listă de produse care merită cumpărate de Black Friday 2019 la eMAG. Sunt trotinete și accesorii pentru trotinete.

Trotinetă electrică Xiaomi Miija M365 Pro e una dintre cele mai populare trotinete electrice de pe piață, cu o autonomie maximă de 45 de kilometri, cu o viteză maximă de 25 de kilometri pe oră. O vezi des prin oraș și în mod normal are un cost de 2.400 de lei. E rezistentă, dar vei avea probleme cu roțile, așa că pregătește-te să le schimbi. Vezi dacă e la reducere de Black Friday 2019.

Cum ziceam de faptul că vei face pană, ceea ce se întâmplă des, de Black Friday 2019 poți să-ți faci un stoc la anvelope de 8,5 inci pline, care nu mai fac pană, dar care sunt mai rigide și care nu mai au atât de multă elasticitate ca cele originale. Caută-le aici de Black Friday 2019.

Geantă Blaupunkt pentru trotinetele electrice. Dacă nu vrei să iei ghiozdanul cu tine atunci când te duci în oraș și vrei să-ți pui telefonul, cheile și banii în siguranță pe trotineta electrică, poți folosi această gentuță ce poate fi montată pe ghidon. E confecționată din spumă durabilă ca să nu se lovească la căzături. O poți găsi de Black Friday 2019 la eMAG aici.

Black Friday 2019 - accesorii pentru trotinetă

Orice conducător de trotinetă ar trebui să aibă cască de protecție. Știu că nu ești obișnuit și ți se pare mai mult o complicație, știu că tu crezi că-ți strică părul, dar poate să-ți salveze viața și te ajută să fii văzut de alți participanți la trafic. De Black Friday 2019 eu îți recomand casca Livall BH60SE care conține și un sistem de lumini cu LED pentru a putea fi văzut cu ușurință seara de șoferii din trafic. Poate fi integrată și cu smartphone-ul și poți asculta muzică în timp ce mergi. De Black Friday 2019 o poți găsi aici.

Poate nu crezi că ai nevoie de mănuși pentru trotineta electrică, dar dacă vei cădea atunci s-ar putea să-ți zgârii palmele. Mănușile te ajută să ții ghidonul cu forță, ca să nu fii aruncat de vreo groapă apărută în drum, dar fără să te iriți. Evident că le poți folosi și pe bicicletă și au un LED care poate fi folosit pentru semnalizarea pe timp de zi și noapte, o problemă la toți conducătorii de trotinetă în momentul de față. Poți să găsești oferta la Black Friday 2019.