Noul showroom este primul deschis anul acesta de eMAG în afara Bucureștiului, după lansarea de luna trecută a magazinului offline din cadrul Galeriilor Titan.

Clienții eMAG vor putea testa în showroomul din Sibiu, înainte de a plasa o comandă, peste 600 de produse și accesorii expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech. Magazinul din Sibiu are o suprafață de aproape 600 de metri pătrați.

”Deschiderea showroom-ului din Sibiu, primul inaugurat anul acesta în provincie, face parte din strategia eMAG de extindere în zona de vest, pentru a fi mai aproape de și mai mulți clienți, oferindu-le cea mai bună experiență de cumpărare online și offline”, a declarat Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

În plus, din luna septembrie, magazinul din Sibiu va fi transformat în primul eMAG showroom drive. Astfel, clienții care vor plasa o comandă online vor putea intra în posesia produselor fără să coboare din mașină.

Reprezentanții eMAG estimează că peste 80.000 de comenzi vor fi livrate anual aici.

eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, eMAG are două showroom-uri proprii în Capitală și câte un showroom în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu și Timișoara. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa și Pitești, și încă 202 puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română.