eMAG Easter Sales înseamnă reduceri de până la 50% la circa 2.000.000 de produse, după cum se arată pe site-ul retailerului online. Este o ocazie perfectă să cauți câteva cadouri de Paște pentru cei dragi, iar în rândurile de mai jos am făcut o selecție de gadgeturi mici, ieftine și simpatice pe care le poți oferi de ”Iepuraș”.

Cadouri de Paște la prețuri mici

Dacă cineva drag ție se gândește deja la cum să scape de greutatea suplimentară care vine odată cu mesele luate în familie de Paște, poate nu e o idee rea să te uiți după o brățară de fitness. Una ieftină și bună pe care ți-o putem recomanda este făcută de Xiaomi și oferă toate funcționalitățile de bază la un preț mic. Are un senzor pentru ritm cardiac și numără pașii, monitorizează somnul și are un ecran pe care îți poate arăta ora și notificări. O găsești aici.

În cazul în care te chinui la fiecare sărbătoare să încadrezi toată familia în poză, poate o cameră 360 îți poate rezolva problema. E un cadou simpatic pentru oricine, permițând înregistrarea amintirilor într-un format mult mai interactiv. Modelul de la Huawei ne place cel mai mult și e compatibil cu orice smartphone care are port USB C. Poți cumpăra camera Envizion 360 de la Huawei de aici.

O pereche bună de căști poate face viața oricui mai bună și noi am găsit o pereche fără fir, cu un preț mai mult decât decent, care oferă și o calitate bună a sunetului. Este vorba despre Samsung Level U Pro, o pereche de căști care stă în jurul gâtului ca un colier high-tech. Se conectează la smartphone prin bluetooth și bateria ar trebui să țină circa 9 ore. Dacă vrei să le faci cadou de Paște, poți cumpăra căștile Samsung folosind acest link.