După Ziua eMAG, retailerul a mai organizat o campanie de reduceri numită eMAG Flash Deals. Pe site-ul magazinului online este afișat un cronometru și oferte sunt doar la câteva produse. În rândurile de mai jos am ales câteva oferte care ne-au făcut cu ochiul.

În momentul publicării acestei știri, mai sunt doar două ore și 35 de minute de reduceri pe eMAG. Toată oferta e disponibilă aici.

Flash Deals la eMAG - Reduceri interesante

Google Chromecast 2.0 este la reducere la eMAG la un preț foarte bun. Dispozitivul îți permite să transformi orice televizor obișnuit într-un smart TV, doar cu ajutorul smartphone-ului. Se conectează la TV prin HDMI și funcționează atât cu dispozitivele cu Android cât și cu dispozitivele cu iOS. Îl poți cumpăra de aici.

O altă ofertă bună este la un model de televizor LG. LG are funcții inteligente foarte interesante față de alți producători de televizoare și meniul sistemului de operare e unul care ne place. eMAG Flash Deals poți să găsești acest televizor smart. Are diagonala de 108 centimetri, rezoluție 4K și are funcție HDR, pentru imagini clare, apropiate de realitate. Îl găsești de cumpărat la acest link.

Dacă vrei să te pregătești cum trebuie pentru curățenia de iarnă, probabil ai nevoie de un aspirator nou. Am găsit unul fără sac de la Beko care vine cu o reducere mare de preț. Aspiratorul are o putere de 700W și vine și cu un filtru HEPA. Îl poți cumpăra la jumătate de preț de aici.

Iar dacă ai nevoie de un smartphone nou, Samsung Galaxy A3 are o reducere mare la eMAG. Smartphone-ul are un display HD de 4,7 inch, vine cu un procesor cu opt nuclee și are 2GB memorie RAM. Camera foto de 13MP ar trebui să ofere imagini mai mult decât decente, iar spațiul de stocare de 16GB poate fi extins prin card microSD. Îl poți cumpăra de aici.