Reducerile eMAG se adaugă la mai multe categorii de produse, dar am ales patru dispozitive care pot fi cumpărate drept cadou de Valentine's Day. Sunt bune și pentru el și pentru ea și le puteți descoperi mai jos.

Reduceri eMAG - Cadouri de Valentine's Day

Un telefon mobil nou poate fi cadoul perfect de Valentine's Day pentru cineva care umblă cu smartphone-ul crăpat sau groaznic de vechi. Și, ca să nu dai o avere, am ales un model ieftin și extraordinar de bun. Este vorba despre LG Q6, un telefon cu display cu format 18:9 și preț sub 1.000 de lei (cu ocazia acestor reduceri eMAG). Ecranul e mare, cu toate că smartphone-ul e ușor de ținut în mână, iar performanțele sunt bune, mulțumită procesorului Snapdragon și memoriei RAM de 3GB. Îl poți cumpăra de AICI.

Dacă v-ați propus amândoi să fiți mai în formă, atunci o pereche de brățări de fitness poate fi un cadou perfect pentru amândoi. Noi recomandăm brățările Xiaomi, care sunt ieftine și bune și beneficiază și de reducere la eMAG, cu ocazia IT&Mobile Days. Poți cumpăra două de AICI.

Pentru cei care au deja vacanțele de vară plănuite, o cameră 360 poate fi soluția perfectă pentru imortalizarea momentelor fericite în cuplu. Samsung Gear 360 filmează și fotografiază la 360 de grade și te lasă să te cufunzi în amintirile plăcute. Camera e la reducere și o poți cumpăra de AICI.

Iar dacă simțiți nevoia unui upgrade în casă, un cadou bun de Valentine's Day poate fi un kit de smart home de la Allview. Cel găsit de noi la reducere la eMAG vine cu o cameră inteligentă, cu o oglindă smart, cu un cântar conectat, dar și cu un dispozitiv pentru verificarea nivelului de hidratare. Setul îl poți cumpăra la reducere de la eMAG, cu ocazia IT&Mobile Days, și este disponibil AICI.