În showroom-ul cu o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați vor fi expuse 1.000 de produse, cu o zonă specială „15 top products” dedicată celor mai noi produse ale momentului.

”Am deschis acest nou showroom cu gândul la clienții noștri, care acum ne pot găsi și mai ușor. Echipa de consultanți este pregătită să ofere detalii și recomandări pentru o gamă variată de produse și credem că showroom-ul va deveni o ancoră pentru centrul comercial”, a spus Silviu Gugui, director retail eMAG.

În ziua de Black Friday 2019 la eMAG, pe 15 noiembrie, clienții vor beneficia de o serie de oferte în noul showroom. Mai mult, clienții pot accesa soluții financiare flexibile, care să se plieze pe nevoile lor, precum servicii de tip eCREDIT, cu rate fixe, pe loc, fără adeverință. De asemenea, clienții vor putea ridica produsele comandate online și vor le vor putea returna simplu și rapid, în 30 de zile. Utilizatorii vor putea totdată opta pentru extinderea perioadei de garanție, prin serviciul Garanția Plus.

eMAG este în acest moment prezent cu 15 showroom-uri în marile orașe: București, Timișoara, Constanța, Iași, Ploiești, Craiova, Galați, Pitești, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu și Oradea.

Black Friday 2019 la eMAG

Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie 2019, iar printre produsele care se regăsesc în oferta de Black Friday în România se numără televizoare, telefoane, laptopuri și așa mai departe. Cum să te asiguri că prinzi reducerile?

Ce să știi despre Black Friday 2019 la eMAG și cum să prinzi ofertele

Sfaturi de Black Friday: eMAG îți recomandă să ai aplicația eMAG instalată pe telefon și actualizată la cea mai recentă versiune disponibilă, iar toate datele tale precum adresa de livrate să fie stocate deja. Că și în anii trecuți îți este recomandt să-ți salvezi datele cardului în aplicație sau pe site.

Black Friday la eMAG înseamnă și reduceri de la partenerii din Marketplace. De asemenea, ți se recomandă să te abonezi la newsletterul eMAG pentru a fi la curent cu toate noutățile, reducerile și produsele vedetă din cel mai așteptat eveniment de shopping al anului.

Află toate informațiile despre Black Friday 2019 în acest articol

După ce ai ales produsul preferat și l-ai comandat, acesta este rezervat automat pentru tine, iar livrarea se va face în showroom, prin curier, la un oficiu poștal sau în easybox, după cum preferi.