Esteto.ro, magazinul online cu produse beauty fondat de către Octavian și Elena Jomir în 2013, devine marketplace începând cu luna martie a acestui an, în urma unei investiții totale de 50.000 de euro.

În marketplace se vor găsi atât produse din categorii dedicate în primul rând femeilor (fashion, beauty, kids, home & deco), cât și produse din cele mai variate nișe, cum ar fi papetărie, cărți, consumabile medicale, consumabile saloane ș.a.

După 5 ani de la înființarea Esteto.ro (fostul allbeauty), 100.000 de comenzi online, 200.000 de produse vândute și tranzacții totale în valoare de peste 3 milioane de euro, Esteto.ro se îndreaptă spre o nouă direcție de business, transformându-se într-un canal de vânzare de tip marketplace.

Cifra de afaceri pentru 2017 a fost de 1,5 milioane de euro. Investiția pentru deschiderea marketplace-ului, provenită din fonduri proprii, a fost alocată pentru dezvoltarea platformei și a magazinului online, precum și pentru dezvoltarea infrastructurii necesare unui astfel de canal online.

„După o experiență de peste 7 ani în e-commerce, perioadă în care am generat peste 1 milion de tranzacții online – atât prin afiliere, pentru alte branduri și magazine online din România, cât și direct pentru Esteto.ro –, am decis să facem următorul pas și să ne aliniem și cerințelor pieței. Românii își doresc să cumpere produse cât mai diverse – toate dintr-un singur loc, la prețuri competitive și fără bătăi de cap. Marketplace-ul nostru este un răspuns la această nevoie”, a declarat Octavian Jomir, antreprenor și cofondator Esteto.ro.