Pe lângă discursurile unor antreprenori și manageri renumiți (co-fondatorul King! va urca pe scena evenimentului) va avea loc și un concurs de pitching în cadrul căruia 15 startup-uri europene își vor prezenta produsele în fața juriului.

Înscrierile au fost deschise până pe data de 2 martie și au fost primite 507 aplicații din întreaga Europă. Unul dintre criteriile cerute de juriu a fost ca echipele participante să se afle în stadiul de pre-seed sau seed (să nu fie fondate de mai mult de 2 ani) și să fie din Europa.

Pe lista celor 15 startup-uri care vor urca pe scena evenimentului și care se vor bate pentru un premiu în valoare de 68.000 de euro în bani și beneficii sunt echipe din Germania, Franța, Grecia, Spania, Austria.

Printre echipele care își vor prezenta produsele pe 24 aprilie la Barcelona se află și Digitail, un startup cu birouri în București și Barcelona, care pune la dispoziție un software pentru clinicile veterinare (pot realiza mai ușor managementul pacienților, calendarul programărilor, administrarea inventarului), dar și pentru clienții acestora (proprietarii de animale de companie au acces la carnetul de sănătate al animalului, pot face programări, primesc notificări și mesaje din partea clinicilor).