Evenimentul are loc între între 23 și 27 septembrie în San Francisco și este organizat de Mind the Bridge cu ajutorul EIT.

EIT, Institutul European pentru Inovare și Tehnologie, este o agenție a Uniunii Europene, care a fost înființată la 11 martie 2008.

În două dintre cele cinci zile ale evenimentului, mai exact pe 25 și 26 septembrie, are loc Scaleup Summit, un eveniment organizat în cadrul Nasdaq Entrepreneurial Center. Accesul în cadrul acestuia se face pe bază de invitație, iar pe parcursul celor două zile ale summit-ului, startup-urile vor avea ocazia să intre în contact cu diverse corporații care caută soluții și tehnologii care să le ajute să rezolve o serie de ”provocări”.

De exemplu, Enel caută soluții pe zona de smart city și e-mobilitate, Amadeus, pe segmentul de travel tech, EIT, pe zona de sănătate.

Scaleup Summit San Francisco este o ocazie potrivită pentru ca business-urile aflate în faza de dezvoltare să intre în contact și să inițieze parteneriate comerciale și strategice cu branduri foarte cunoscute la nivel internațional.

Mai multe detalii despre acest eveniment puteți afla accesând acest link.