Noile monitoare reușesc să se remarce din punct de vedere al design-ului și al specificațiilor, putând fi folosite și la birou și acasă.

Compusă din 8 modele, gama Philips E1 oferă utilizatorului posibilitatea de a alege între diagonale de 24”, 27” și 32”, monitoarele fiind disponibile la rezoluții Full HD, Quad HD și 4K UHD.

Monitoarele vin cu numeroase caracteristici ce includ Adaptive Sync/AMD FreeSync, LowBlue Mode, Flicker Free și conectivitate DisplayPort. Aceste caracteristici fac din seria de monitoare Philips E1 o alegere excelență indiferent de mediul în care sunt folosite, profesional sau personal.

Modelele curbate (241E1SCA, 271E1SCA, 272E1CA, 322E1C, 325E1C, și 328E1CA) beneficiază de un ecran subțire ce măsoară 8,9 mm în marginea exterioară și au o curbură 1500R ce oferă utilizatorului imersiune și o experiență deosebită de vizualizare.

Aceste monitoare vin echipate și cu un stand tradițional care nu doar că arată bine ci și oferă posibilitatea organizării cablurilor pentru a păstra un aspect curat al biroului. Modelele cu ecran plat (245E1S și 275E1S) folosesc tehnologia IPS LED ce oferă unghiuri largi de vizualizare, o imagine clară și culori realiste.

Monitoarele Philips E1 - imagini realiste

Monitoarele din seria Philips E1 oferă imagini deosebite datorită implementării celor mai noi tehnologii.

Monitoarele cu rezoluție FullHD (241E1SCA, 271E1SCA, 272E1CA, și 322E1C) oferă imagini realiste. Modelele Quad HD Quad HD (245E1S, 275E1S și 325E1C) vin echipate cu tehnologia CrystalClear, lucru ce oferă imaginilor un aspect natural.

Modelul ce folosește tehnologia UltraClear 4K UHD (328E1CA) livrează imagini superbe, ce se bucură de un contras excelent și culori realiste, fiind o alegere excelență pentru CAD, grafică și multe alte aplicații.

Câteva dintre modele (245E1S, 325E1C, și 328E1CA) beneficiază și de tehnologia Ultra Wide-Color Technology pentru a putea redă un spectru foarte larg și mai realist că niciodată de culori.

Toată gama de monitoare E1 sunt capabile să ofere imagini cu un contrast excelent și negru intens datorită tehnologiei SmartContrast.

Toate modelele sunt compatibile cu tehnologia Adaptive Sync / AMD FreeSync, iar pentru o experiență îmbunătățită de gaming poate fi activat modul SmartImage din meniul OSD.

Monitoarele Philips E1, pentru multitasking

Indiferent dacă sunt acasă sau la job, utilizatorii își doresc simplitate când vine vorba de conectivitate și posibilitatea de multi-tasking iar acestea sunt unele dintre atuurile seriei de monitoare Philips E1.

În funcție de model, monitoarele vin echipate cu conector VGA, HDMI, DisplayPort, boxe integrate și numeroase alte caracteristici.

Datorită tehnologiei LowBlue ce reduce lumina albastră, ochii utilizatorilor sunt protejați chiar și după perioade îndelungate de timp petrecute în față calculatorului.

Tehnologia Flicker-Free alături de stand-ul ce poate fi înclinat între -5/20 de grade fac experiență de utilizare a monitorului mult mai plăcută și confortabilă, reducând astfel durerile de gât, spate și ochi.

Lista de prețuri recomandate