Centrul de excelență Evaluserve din România este cel mai mare centru din Europa și are un rol critic în planul de dezvoltare strategică a companiei.

Numărul angajaților Evaluserve România s-a dublat în ultimii doi ani datorită dezvoltării produselor și serviciilor sale pentru sectoarele financiare, de tip corporate și pentru clienții săi din sfera serviciilor profesionale, precum și a dezvoltării produselor și serviciilor de analiză de date și a tehnologiilor de inteligență artificială (AI).

”Noul birou din Cluj reprezintă un simbol al extinderii noastre pe continentul European, care a determinat implicit dezvoltarea operațiunilor noastre din România. Cu ajutorul echipei locale, nu putem spune decât că ne întărim perspectivele de dezvoltare prin serviciile și produsele de calitate pe care le oferim”, a declarat Nand Gangwani, COO-ul Evalueserve.

Cu cele 11 universități pe care le găzduiește, orașul Cluj-Napoca oferă absolvenți foarte bine pregătiți, element foarte important pentru domeniile în care activează Evaluserve - analize de date, tehnologii de inteligență artificială pentru clienții din sectoarele bancare (cu precădere cele de risc și complianță), din sectoarele serviciilor profesionale, a celor de tip corporate și de cercetare pentru investiții.

Anul trecut, Evalueserve a deschis un birou la București cu scopul de a atrage noi experți.