Alex Burghelia a venit în 2018 în tabăra start-up.ro pentru că voia să învețe lucruri despre e-commerce și business în general, de la experți respectabili din domeniul lor de activitate. La puțin timp după tabără, Alex a devenit parte din echipa Flip.ro, o platformă cu electronice recondiționate, unde oamenii pot găsi telefoane second hand în stare bună.

În cei 3 ani de activitate, Flip.ro a reușit să atragă mai multe runde de finanțare, atât la lansare, cât și pentru dezvoltarea business-ului. Platforma a recondiționat peste 100.000 de telefoane, a făcut 100.000 de clienți fericiți și a ajuns la vânzări de 13,4 milioane euro în 2021. În prezent, Flip.ro și-a făcut intrarea pe piața din Bulgaria.

A fost foarte FUN

Alex Burghelia a pornit pe drumul antreprenoriatului de la 19 ani, și fix în studenție l-am prins și noi cu ediția de atunci a taberei. așa că nu ne miră că ce i-a plăcut cel mai mult tânărului antreprenor la evenimentul nostru a fost: „ca student la vremea aceea, eram foarte impresionat să cunosc persoane noi, în diferite stagii ale afacerilor lor: unii aveau o idee, alții doar ce începuseră sau aveau business-uri mature. De asemenea, a fost foarte fun”, își amintește Alex.

Mergem pe firul amintirilor și l-am invitat pe antreprenor să ne spună și care sunt lucrurile preferate care i-au rămas în minte de la tabăra noastră. Scurt și la obiect, ne spune că top 3 arată așa: „cunoștințe din diferite domenii, în special media & marketing, amintiri frumoase și prieteni”.

Încă folosesc acest skill învățat în tabără

Cumva de așteptat, dar ne bucurăm să ne confirme și foștii participanți, tabăra Startup Elites e un loc al oportunităților și al experiențelor de socializare. Și cofondatorul Flip.ro ne validează această direcție, recomandând tabăra pentru tineri antreprenori pentru că:

„Este un bun loc în care să înveți și în care să cunoști lume nouă. Vei avea parte de experiențe foarte valoroase, greu de găsit în alte tabere sau evenimente”.

Cum orice experiență de învățare sigur are și o parte practică, Alex își amintește de la ediția din 2018 că: „aici am învățat cum trebuie să abordezi relația cu presa: cum se scrie corect un comunicat de presă, către cine și cum îl trimiți. Încă folosesc acest skill de fiecare dată când Flip are ceva de comunicat”.

Tabăra de antreprenoriat Startup Elites - la ce să te aștepți

Participarea la tabăra de antreprenoriat devine gratuită, dar doar pentru cei care ne conving pe noi și juriul de antreprenori din comunitatea start-up.ro că pot profita la maximum de experiența Startup Elites.

Ce trebuie să faci?

Intră în pagina de înregistrare disponibilă la acest link și înscrie-te până pe 15 septembrie. Încearcă să ne convingi că vrei să vii la Startup Elites prin activitatea ta de până acum, prin ideile tale de business, prin motivația de a schimba lumea.

Printre temele pe care le vei dezbate și aprofunda vor fi:

  • Design thinking
  • Product Market Fit
  • Team work, management și cum să construiești o echipă puternică
  • Strategii de dezvoltare
  • Critical thinking
  • Growth și cum să dezvolți business-ul tău
  • Research pentru afacerea și ideea ta

Chiar dacă înscrierile sunt gratuite, convinge-ne că ai ce trebuie ca să vii la Startup Elites în formularul de aici.

Încearcă să ne convingi că vrei să vii la Startup Elites prin activitatea ta de până acum, prin ideile tale de business, prin motivația de a schimba lumea.

Vom selecta 30 de participanți care vor veni alături de noi la Startup Elites. Cazarea, mesele, workshop-urile și distracția sunt asigurate, tot ce trebuie să te asiguri tu e că vei veni cu motivația la maximum și că vei profita de cele 4 zile pentru a te dezvolta pe tine și viitoarea ta afacere.

Așteptăm oameni curioși, pregătiți să pună întrebări speakerilor cu experiență în domeniile lor, care vor să facă networking și să fie viitorul României. Să fie cu adevărat acei 1% care schimbă lumea.

Click ca să descoperi ce te așteaptă în tabără, ce speakeri vin și care sunt motivele pentru care nu trebuie să ratezi această experiență.