Programatorii și pasionații de noi tehnologii sunt invitați să discute și să afle mai multe despre limbajul de programare Go, tehnologia Blockchain și sistemele cloud descentralizate.

Evenimentul va avea loc joi, pe 25 aprilie, începând cu ora 18:00, și va fi găzduit de Swazm la sediul companiei din Bld. Dacia 30, clădirea Mecano, etajul 1, București. În cadrul evenimentului, echipa Swazm va prezenta mai multe informații și idei inovatoare despre stocarea descentralizată și beneficiile tehnologiei blockchain.

”Această ediție va fi axată pe sistemele distribuite în cloud și descentralizare, concepte pe care le dezvoltăm în cadrul Swazm. Modelul actual pentru hosting și stocare a fișierelor nu este optimizat pentru cerințele speciale ale aplicațiilor descentralizate. Cu Swazm, dezvoltatorii au acum flexibilitatea să îmbunătățească aplicațiile cu noi caracteristici, sau să implementeze modificări pe parcurs, administrând în același timp și accesul la anumite zone ale ecosistemului de dezvoltare. Ne adresăm acestei necesități prin a oferi un sistem robust de versionare, cu posibilitatea de a adăuga sau revoca certificatele de acces", a explicat Vali Mălinoiu, fondatorul și CEO-ul Swazm.

Povestea Swazm a fost scrisă de start-up.ro într-un articol detaliat aici.

Locurile sunt limitate, toți cei interesați de participarea în cadrul evenimentului fiind invitați să se înscrie din timp: https://www.meetup.com/golang-bucharest/events/260476922