Printre speakerii de top care vor fi prezenți la eveniment enumerăm oficiali ai Vtex, Google, eMAG, FAN Courier, dar și Vodafone, DWF, GUN Media, Retargeting.biz, Upswing, Lensa, Atu Tech, TPS Engage și Omniconvert.

Evenimentul rămâne în aceeași locație de cinci stele, Hotelul Kronwell, iar biletele achiziționate până în prezent rămân, bineînțeles, valabile.

ecomTEAM introduce “eCom Stories”, un format în care tineri antreprenori și manageri vorbesc despre afacerile la care pun umerii, reușite și challenge-uri, participanții putând discuta cu aceștia și, în pauzele de networking, să schimbe idei și cărți de vizită pentru potențiale parteneriate. Discuțiile vor fi dinamice, rapide și punctuale.

În cea de-a două zi vei putea participa la workshop-uri hands on, oferite de specialiști în piață, interactive.

Totodată, la ediția aniversară cu numărul zece, alături de Gemius, unul dintre liderii pieței de studii și analize de piață, se va oferi celor prezenți un studiu exclusiv, în premieră pe piață locală.

Gemius va răspunde unor întrebări precum ce influență reală are advertising-ul, sub diferitele sale aspecte, asupra cumpărătorilor, dar și cât de mult influențează…influencerii decizia de achiziție.

Alte întrebări la care va răspunde studiul sunt la ce criterii se uită clienții când decid să achiziționeze, dar și de ce lasă produsele în coș, nefinalizand comandă; Gemius va prezența și la ce se uită clienții la nivel vizual când deschid pagină unui magazin online, dar și când și cum preferă ei să cumpere. Bilete pentru eveniment poți achiziționa de aici.