Evenimentul aflat la a doua ediție vrea să fie un loc de dezbatere și discuție între specialiști, public, și audiența online pe teme precum electrificarea transporturilor, modalități de reciclare, dar și investiții verzi în industria românească.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards va avea loc la Nayam Events, pe 19 iunie 2024.

Înscrie-te astăzi la Green Start-Up Sustainbility Forum & Awards pentru a-ți confirma locul. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Alte nume importante ni se alătură la Green Start-Up Sustainability & Awards, pe 19 iunie, la Nayam Events în București:

Cristian Nevzoreanu, Director Executiv Afaceri Publice și Comunicare Renault Group - începând cu 1 decembrie 2022, Cristian conduce Direcția de Afaceri Publice și Comunicare care reuneşte activitățile de Afaceri Publice, Comunicare și Responsabilitate Socială ale Renault Group în România.

Roxana Puia, Marketing Director Environ - Roxana are o experiență de 10 ani în zona managementului deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de baterii și acumulatori, perioadă în care a inițiat și derulat numeroase campanii, proiecte și acțiuni de informare și conștientizare în domeniul reciclării și a pus bazele unei rețele naționale de puncte de colectare în retail.

Roxana Rusu, Manager departament Risc, raportare și sustenabilitate Rombat - Roxana Rusu a intrat în echipa Rombat acum 12 ani și pe parcursul dezvoltării sale profesionale a avut contact cu proiecte care stau la baza principiului de economie circulară pe care compania îl reprezintă prin specificul activității, adică producție și reciclare. Este responsabilă de realizarea și implementarea strategiei de sustenabilitate, gestionând proiectele “green” ale companiei. Este liantul proiectelor net-zero din cadrul companiei.

Află mai multe despre invitații la Green Sustainability Forum 2024 aici. Agenda completă și toți speakerii pot fi văzuți aici.