Alienware m15 le permite gamerilor să se joace oriunde și oricum doresc, fără a sacrifica performanțele oferite de Alienware.

Noul ”extraterestru” va fi disponibil la nivel global începând cu 25 octombrie la un preț ce pornește de la 1.299 de dolari și va putea fi achiziționat direct pe Alienware.com și în magazine. Trebuie să rețineți faptul că disponibilitatea la nivel regional poate varia.

Alienware m15 este cel mai ușor și mai subțire laptop de 15 inci pentru jocuri creat vreodată de Alienware. Modelul este adaptat la stilul de viață cu o mobilitate tot mai mare a comunității de gaming.

Optimizat pentru performanță, calitate și mobilitate maximă, Alienware m15 cântărește numai 2,16 kg. Designul subțire include margini laterale înguste ale ecranului, ceea ce maximizează spațiul de vizualizare pentru acțiunea de pe ecran, precum și o tastatură numerică, o premieră pentru laptopurile Alienware mai mici de 17 inci. Noua tastatură Alienware mSeries este dotată și cu taste anti-ghosting cu o cursă de 1,4 mm și cu patru zone cu funcție Alien-FX care luminează camera în timpul oricărui joc.

Alienware m15 integrează procesoarele Intel de a opta generație și plăcile grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 OC și 1070 Max-Q, cu capacitate VR și cu suport suplimentar pentru amplificatorul grafic Alienware (Alienware Graphics Amplifier). Laptopul este dotat cu tehnologia Alienware Command Center cu iluminare RGB AlienFX personalizabilă pe șase zone unice, tehnologia Alienware Cryo-Tech 2.0 pentru o gestionare superioară a temperaturilor și cu o autonomie de până la maximum 17 ore în regim de repaus datorită bateriei opționale de 90Whr.