În plus, va avea loc și competiția de pitching pentru startup-uri, 15 echipe având șansa de a-și prezenta produsele și soluțiile pe scena summit-ului.

Dacă vrei ca startup-ul tău să se numere printre cele mai bune din Europa, te poți înscrie în cadrul competiției până pe data de 29 februarie. Organizatorii se așteaptă să primească în acest an peste 1.000 de aplicații din partea startup-urilor europene.

În cadrul etapei finale a competiției vor fi selectate 15 echipe. Acestea vor fi invitate pe scena EU-Startups Summit din Barcelona și vor lupta pentru un premiu total în valoare de 75.000 de euro. În plus, vor intra în atenția investitorilor prezenți la eveniment.

Înscrierile pentru participarea în cadrul competiției de pitching de la EU-Startups Summit sunt deschise până pe data de 29 februarie, iar printre criteriile de selecție pentru startup-uri se numără necesitatea de a fi în stadiu de seed sau pre-seed, să fie de cel mult doi ani pe piață, să fie din Europa și să nu fi primit o finanțare mai mare de 500.000 de euro.

Biletele pentru EU-Startups Summit 2020 sunt disponibile aici.

Foto: https://www.eu-startups.com/