Produsul se adresează în principal celor care își doresc să economisească pe o perioadă cuprinsă între unul și doi ani, soluțiile disponibile în prezent pe piaţa de profil din România fiind limitate.

Noul depozit TBI Bank poate fi constituit în rețeaua de agenții sau prin intermediul platformei de depozite online a băncii.

Astfel, TBI Bank oferă dobânzi competitive pentru toate depozitele în lei și zero costuri la constituirea și administrarea depozitelor, precum și în situaţia retragerii în numerar a sumelor din depozit la scadență. Un alt beneficiu important este dobânda de 1% oferită în caz de lichidare anticipată a depozitului.

“În prezent, fiecare dintre noi are un obiectiv când vine vorba despre economisire - fie că punem bani deoparte pentru o nouă mașină, pentru o locuință, pentru o vacanță într-un loc exotic sau pentru bătrâneți liniștite. Ca să atingem acest obiectiv trebuie să avem în vedere un orizont de timp potrivit pentru noi și să economisim eficient. Asta înseamnă o dobândă bună care, în cel mai bun caz, să depăşească rata inflației și, foarte important, o soluție de economisire fără costuri ascunse, care ne-ar putea diminua economiile. Pe scurt, dobânzi atractive, flexibilitate și zero costuri ascunse, adică tocmai aspectele care stau la baza produselor noastre”, declară Denis Căciulă, Head of Deposit Management în cadrul TBI Bank.

Pe lângă noul produs de economisire, începând cu 1 Ianuarie 2020, TBI Bank a actualizat dobânzile oferite la toate depozitele în lei, cu scadențe care variază între 1 și 36 de luni, oferind între 1,6% și 4,4% pe an în funcție de perioada aleasă.