Cei care au utilizat, în vremurile bune, Yahoo! Messenger, își amintesc de faptul că orice utilizator își putea face o versiune animată a sa pe care o putea folosi pe post de fotografie de profil. Mulți ani mai târziu, o opțiune similară ajunge și pe Facebook, iar utilizatorii par încântați.

Pentru a-ți genera propriul tău avatar personalizat, tot ce trebuie să faci este să dai click, de pe mobil, pe sticker-ul făcut deja de altcineva, iar apoi vei fi întrebat dacă vrei să-ți creezi și tu un set special de stickere. Ca să nu stai să cauți de nebun prin newsfeed, mă sacrific eu și îți las mai jos o postare cu zeci de comentarii cu stickere, ca să poți începe să-ți faci avatarul de Facebook:

Ai la dispoziție destul de multe opțiuni de personalizare, iar după ce termini ai la dispoziție o mulțime de stickere cu fața ta pe care să le folosești ca reacții în comentarii. Lumea pare încântată de noua funcție Facebook și eu recunosc că rezultatele sunt foarte simpatice și e amuzant să reacționezi cu un sticker ce seamănă cu fața ta.

Utilizatorii de iOS aveau deja avatare animate similare, dar Facebook le-a făcut ușor accesibile pentru toată lumea.