Înscrierile proiectelor de tip start-up au loc până la 22 aprilie, prin completarea unui formular de înscriere disponibil în secțiunea Depozit de idei, după crearea unui cont și autentificarea pe platforma www.raiffeisenfactory.ro. Informațiile introduse în formular se salvează automat când se trece la următorul pas și se pot modifica ori de câte ori este nevoie până la momentul transmiterii formularului completat, adică validarea înscrierii.

Prin concursul de proiecte Factory by Raiffeisen Bank, startup-urile cu planuri de afaceri bune pot obține credite în condiții avantajoase de preț și garanții, prin intermediul programului COSME, cu sprijin de la Fondul European de Investiții. La finalul concursului, pot fi finanțate până la 100 de proiecte cu cel mult 50.000 euro fiecare. Oferta completă de beneficii poate fi găsită pe platforma de concurs (Ofertă start-up).

Depozitul de idei este secțiunea platformei în care se adună, se analizează, se evaluează și apoi se sortează candidaturile. Se păstrează doar proiectele cu potențial, după care se începe construirea afacerilor, alături de antreprenori. În aceeași secțiune poate fi consultat Ghidul de înscriere, care oferă mai multe detalii privind completarea formularului, și Simulatorul de credite, pentru a identifica tipul de credit de care are nevoie participantul la concurs, suma pe care o poate solicita și rata lunară.

Pentru a-și putea construi sau dezvolta afacerile, antreprenorii au la dispoziție unelte dedicate (secțiunea Unelte pentru ucenici), se pot inspira din experiențele altor antreprenori (secțiunea Atelier video) sau dintr-o serie de știri interesante din domeniul antreprenoriatului (secțiunea Știri).

Prin această inițiativă, Raiffeisen Bank vine în ajutorul startup-urilor și antreprenorilor la început de drum, cu sprijin financiar și profesional pentru dezvoltarea afacerilor lor, astfel încât ideile bune și inovatoare să aibă șansa de a deveni realitate și de a aduce plus valoare economiei românești.

Intră și tu pe www.raiffeisenfactory.ro, citește regulamentul de participare la concurs (secțiunea Unelte pentru ucenici), înscrie-te până la 22 aprilie, iar ideea ta poate fi printre cele sprijinite cu până la 50.000 de euro!