Be Theme și-a propus să vină în ajutorul fondatorilor de startup și pune la dispoziție o librărie de peste 320 de site-uri pre-construite care pot fi folosite de antreprenori din diverse segmente de business. Acestea se instalează ușor și pot fi personalizate în funcție de specificul afacerii tale.

Aceste șabloane, pe care le poți dezvolta, mai apoi, pe gustul tău sunt perfecte pentru un business la început de drum și te pot ajuta, ca antreprenor, să beneficiezi de mai mult engament din partea clienților.

Astfel, pe lista de site-uri pre-construite se află modele utile pentru fotografi, pentru developerii care vor să-și prezinte mai bine portofoliul de proiecte, pentru creatorii de modă, stiliști, designeri de interior sau de interior, pentru afaceri din industria muzicală, restaurante, cafenele sau platforme de livrare de mâncare. Sunt și template-uri care pot fi folosite de micii productori de legume și fructe, de dezvoltatori din robotică și industria automotive, dar și de startup-urile fintech.