Noua funcționalitate a pieței digitale poate fi accesată aici și-ți permite să vezi producătorii din regiunea ta: ce vând, cu cât și îi poți contacta și le poți cumpăra produsele.

Farmeria.ro este o platformă de tip marketplace recent lansată la nivel național de trei tineri elevi în clasa a XII-a – Andrei Pătrașcu, Ovidiu Mihăilescu și Horea Dobai, care le oferă producătorilor locali din întreaga țară oportunitatea de a-și comercializa alimentele produse de către ei.

Platforma promovează producătorii locali și comerțul comunitar, chiar prin modul în care sortează și afișează produsele utilizatorilor: prioritate au produsele din aceeași localitate, apoi cele din județul respectiv.

În acest sens, persoanele care achiziționează produse naturale prin intermediul Farmeria.ro, susțin creșterea economiei și producției României. De asemenea, clienții vor avea posibilitatea de a transmite feedback producătorilor, iar în cazul în care este raportat un abuz sau producătorii au comercializat produse necalitative, aceștia nu vor mai avea acces la platformă și la posibilitatea de a întreprinde acte comerciale prin intermediul acesteia.