De la UEFA Champions League la CONMEBOL Libertadores și multe altele, jucătorii pot experimenta autenticitatea jocului cu cluburi de top din cele mai cunoscute ligi naționale, inclusiv Liga I din România.

Cele peste 90 de stadioane licențiate contribuie la cea mai autentică și interactivă experiență de fotbal din lume. Fie că alegeți să jucați pe Parc des Princes, San Siro, Anfield sau Santiago Bernabéu, veți simți energia și atmosfera acestor arene emblematice. De asemenea, dacă preferați fotbalul de stradă, VOLTA Football include cinci locații noi: Sydney, Paris, Dubai, São Paulo și Milano.

Lista completă a ligilor și cluburilor de fotbal din EA SPORTS FIFA 21 este disponibilă aici, și avem de la Premier League cu Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Manchester, Vest Ham, la Bundesliga, cu Dortmund, Bayern, Herta Berlin, Werder Bremen, și cluburi din Japonia, Mexic, Italia, Australia, sau România. Lista completă a stadioanelor poate fi accesată aici.

Totodată, la mijlocul lunii septembrie, EA SPORTS FIFA 21 a anunțat topul celor mai buni 100 de jucători, condus de legende ale fotbalului precum Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski și nu numai.