Pandemia COVID-19 a perturbat modul de lucru în întreaga lume și este clar că sistemul hibrid este noul standard. Aproape jumătate dintre profesioniștii din lumea de business lucrează de la distanță, iar importanța productivității de acasă este certă: oamenii își doresc PC-uri mai rapide, cu internet mai rapid.

Dintre organizațiile din domeniul IT, 60% găsesc soluții pentru a implementa un sistem de lucru flexibil, cu același nivel de susținere de care angajații se bucură la birou.

În același timp, mai mult de 40% dintre departamentele de IT acordă prioritate securității integrate pentru echipamentele folosite de angajați.

HP ProBook 635 Aero G7 - productivitate acasă

Cu o greutate începând de la mai puțin de un kg și o baterie de lungă durată, HP ProBook 635 Aero G7 este gândit să ofere utilizatorilor productivitate acasă, la birou sau în mișcare. HP Sure View Reflect îi ajută pe utilizatori să lucreze discret, Wi-Fi 6 și 4G LTE facilitează o conectare ușoară, iar tastatura oferă o experiență de utilizare silențioasă. Alte caracteristici:

Partea de metal are peste 62% dintre componentele mecanice realizate din materiale reciclabile – un nou model pe care HP îl adaugă în portofoliul său de PC-uri, care este și cel mai sustenabil din lume.

Crește productivitatea cu cele mai noi procesoare mobile AMD Ryzen 4000, procesoarele opționale mobile Ryzen PRO 4000 Series și cea mai nouă placă grafică integrată AMD Radeon.

Hp ProBook 600 G8 și ProBook 400 G8 - PC-uri de business

HP introduce, de asemenea, seriile HP ProBook 600 G8 și HP ProBook 400 G8 PC concepute pentru profesioniștii din companiile aflate în dezvoltare, care se mută de la birou în sala de conferințe și acasă.

Cu un design optimizat și posibilitatea de a alege procesoare quad-core de generație 11 Intel Core, cele mai noi PC-uri ProBook 600 și ProBook 400 continuă să ofere performanța comercială, securitatea și durabilitatea de care utilizatorii au nevoie.

Pentru utilizatorii care au nevoie de mai multă putere pentru a face față unor proiecte complexe, HP a lansat noile desktop-uri Elite și Pro proiectate să răspundă cerințelor unei zile de lucru cu multe sarcini.

Hp EliteDesk - serie de desktop-uri pentru acasă și pentru birou

PC-urile din seria HP EliteDesk 805 G6 oferă o carcasă îmbunătățită pentru un look modern și un plus de flexibilitate, cu opțiuni de extensie pentru personalizare.

Acustica HP Run Quiet Design reduce nivelul de zgomot pentru a le permite utilizatorilor să se concentreze, iar capacitatea VR-ready facilitează volume de muncă la performanță înaltă.

Desktopul mini HP EliteDesk 805 G6 este un PC compact, performant, potrivit într-un birou aflat într-un spațiu deschis atunci când este conectat cu display-ul Mini-in-One.

HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor face parte din prima clasă business din lume de desktop-uri de mici dimensiuni (SFF) cu AMD și capacitate drive duală M.2.

Seria de PC-uri HP ProDesk 405 G6 dispune de cele mai noi procesoare AMD Ryzen PRO SeriesDesktop pentru performanță puternică și opțiuni diverse, având un design mai silențios și eficient din punct de vedere al consumului de energie, pentru afacerile în dezvoltare.

Având în vedere că aproape jumătate dintre angajați lucrează de acasă fără un set-up de birou ideal, iar 60% dintre angajații care lucrează la distanță nu au un birou dedicat, HP introduce noi monitoare gândite pentru o bună colaborare și pentru optimizarea spațiului.

Monitoare de conferință optimizate pentru Zoom

Monitoarele de conferință HP E24d și E27d oferă utilizatorilor tot ceea ce au nevoie pentru a colabora virtual.

Aceste monitoare compatibile cu Zoom facilitează accesul utilizatorilor la video-conferințe cu webcam pop-up integrat, microfon și speaker bar atașat, fără a mai fi nevoie să cumpere sau să conecteze alte accesorii. Această soluție compactă pentru birou vine cu posibilitate de andocare, astfel că, printr-un singur cablu, utilizatorii pot conecta laptopul și toate accesoriile necesare profitând de puterea de 100W USB-C.

Pentru productivitate rapidă, monitorul touch HP E24t G4 FHD le permite utilizatorilor să interacționeze cu conținutul de pe ecran, fără a lăsa urme pe suprafața acestuia. Mai mult de 80% din plasticul folosit este reciclat, 100% provenind din surse sustenabile, iar ambalajul este reciclabil/

Prețuri și disponibilitate:

  • HP ProBook 635 Aero G7 este așteptat în noiembrie. Prețul va fi disponibil curând.
  • HP ProBook 600 G8 PC Series va fi disponibil din noiembrie la un preț începând de la € 1.169.
  • HP ProBook 400 G8 PC Series va fi disponibil din noiembrie la un preț începând de la € 719.
  • HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini PC va fi disponibil din noiembrie.
  • HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor PC va fi disponibil din noiembrie.
  • HP Desktop 405 G6 Desktop Mini PC va fi disponibil din noiembrie.
  • HP Desktop 405 G6 Small Form Factor PC va fi disponibil din octombrie pe unele piețe.
  • Monitoarele de conferință HP E24D și E27D G4 vor fi disponibile din noiembrie la un preț de € 366 și, respectiv, € 489.
  • Monitorul touch HP E24t G4 va fi disponibil din decembrie.
  • HP Business Boost este așteptat în toamnă în unele țări, prin rețeaua de parteneri HP.