Konvi permite investiții exclusive online în bunuri de lux, cum ar fi ceasurile, de exemplu. Practic, împreună cu alte persoane, poți să ai acces al bunuri exclusive pe care nu trebuie să le deții, ci doar investești în ele. Pe termen lung valoarea ceasurilor sau a vinurilor de colecție crește, iar tu poți să valorifici investițiile tale.

Printre investitorii din această rundă se numără APX și investitori angel care au experiență anterioară la companii precum Snap sau Shopify, conform EU Startups.

Konvi vrea să dărâme barierele tradiționale din calea investițiilor în bunuri de lux. Un om obișnuit nu-și permite să cumpere un ceas de colecție, dar dacă ar putea investi o sumă relativ mică în acesta și pe termen lung să câștige, ar putea deschide drumul spre o nouă lume.

Startup-ul este fondat de o echipă de fondatoare în 2020, printre acestea numărându-se și Ioana Surdu-Bob, alături de Lena Sonnen și Eran Peer. Konvi planifică să se extindă și spre zona de whisky-uri, artă, mașini de colecție, genți de colecție sau chiar NFT-uri.