Minutizer, alături de partenerii săi principali SmartX Net Apps și Finland Fintech, anunță organizarea primului hackathon din România dedicat industriei fintech, Fintech Camp.

Acesta va avea loc în perioada 6-8 mai 2016, la Iași, în spațiul pus la dispoziție de The Grape Hub, și va reuni câteva zeci de programatori, designeri și antreprenori implicați în această industrie sau care sunt interesați să dobândească experiență practică relevantă.

poza1

“Tehnologia financiară (fintech) este unul dintre domeniile cu mare potențial la nivel global, având menirea de a construi noi modele de business prin care băncile, firmele de asigurare

, brokerii financiari și alți actori din piață, să poată oferi cele mai bune servicii clienților și partenerilor de afaceri”.

”Într-un context în care tehnologia schimbă paradigme din ce în ce mai frecvent, este o provocare pentru orice startup sau freelancer să creeze un produs ori un serviciu care să schimbe din temelii felul în care circulă banii și sunt prestate serviciile financiare”.

”Suntem încrezători că Fintech Camp va constitui punctul de plecare al unei comunități naționale sau chiar regionale de persoane implicate în industria fintech, și avem deja discuții începute pentru organizarea edițiilor ulterioare ale hackathonului în Bucuresti și Helsinki,” a declarat Andrei Neagu, Project Manager al Fintech Camp.poza2

Participarea la Fintech Camp este gratuită, fiind posibilă în urma unei selecții preliminare a persoanelor înscrise, în funcție de interesul și experiența lor anterioară în domeniu. Înscrierile sunt deschise pe site-ul evenimentului, hackathon-ul fiind dotat cu premii în bani și produse, care vor fi anunțate în curând de către organizatorii evenimentului.