De la aparița ei, Asociația fondatorilor de companii fintech a accelerat dialogul instituțional al membrilor ei cu toți factorii implicați în această piață din România creând un mediu în care comunitatea să își poată prezența membrii și obiectivele acestora.

Companiile românești din RoFin.tech cât și companiile parteneri suport își doresc să acopere printr-o serie de evenimente recurente toate modificările care au loc în piață din România, regiunea CEE dar și internațional.

În acest context, evenimentul FINTECH MINDS MEETUP pornește la drum cu scopul de a crea o platformă deschisă pentru promovarea inovației din interiorul membrilor asociației.

La fiecare ediție vor fii invitate două companii membre alături de reprezentantul unei partener al Asociației și vor dezbate atât noutățile din mediul de afaceri, cât și din modificările legislative și de reglementare care au impact asupra ecosistemul românesc de inovație în industria financiară.

”Cu toate condițiile noii normalități sociale care limitează posibilitățile de a ne întâlni și interacționa, îndrăznim să pornim această serie de întâlniri, informale, fără cravată, în care să discutăm concret cum putem eleva industria de fintech locală. Așteptăm fondatorii de companii inovative din domeniu, specialiștii în digital din industria financiară și, în general, orice pasionat de inovație fintech, să își facă un obicei în a se întâlni o dată pe lună cu comunitatea RoFin.tech”, spune Cosmin Cosma, Președintele Asociației Române de Fintech.

Prima ediție FINTECH MINDS MEETUP îi are că invitați pe Adrian Badea – CEO al companiei SelfPay (membră RoFin.tech), Mihai Drăghici – Founder & CEO al companiei PayByFace (membră RoFin.tech) și Adrian Coman, Senior Managing Associate la Reff & Asociații (companie partner suport al RoFin.tech).

Evenimentul va avea loc în Mindspace Business District, miercuri, 15 septembrie, începând cu ora 18:00 și Datorită condițiilor sanitare, intrarea la eveniment se face numai pe baza de înscriere și comfirmare.

Rezervarea unui loc la eveniment se poate face aici: https://www.eventbrite.com/e/fintech-minds-meetup-tickets-170341736720

Asociația Română de Fintech a fost fondată în ianuarie 2020 și reunește în prezent, 20 membri ce reprezintă startup-uri și scaleup-uri din industria tehnologiilor financiare (fintech). Aceasta are două obiective fundamentate încă de la fondarea ei: conectarea asociației la autoritățile financiare naționale și europene ce pot impacta industria fintech, dar și crearea și facilitarea cât mai multor oportunități de dezvoltare pentru membrii asociației.